הבוקר התקיים במלון "קראון פלאזה" בתל אביב, כנס לתעשייה הסולארית של חברת סאנטק מסין וחברת אנרפוינט, המפיץ הראשי של מוצרי סאנטק בישראל. הכנס שהתקיים בנוכחות של עשרות בכירי התעשייה אירח את סמואל ז'אנג- מנהל מכירות בעולם של סאנטק, ובכירים נוספים של סאנטק, שהגיעו לישראל לכבוד האירוע
עשרות מנהלים בכירים השתתפו הבוקר בכנס לקוחות של חברת סאנטק ואנרפוינט ישראל
הבוקר התקיים במלון "קראון פלאזה" בתל אביב, כנס לתעשייה הסולארית של חברת סאנטק מסין וחברת אנרפוינט, המפיץ הראשי של מוצרי סאנטק בישראל. הכנס שהתקיים בנוכחות של עשרות בכירי התעשייה אירח את סמואל ז'אנג- מנהל מכירות בעולם של סאנטק, ובכירים נוספים של סאנטק, שהגיעו לישראל לכבוד האירוע
חברת סאנטק הייתה מהחברות הראשונות שהתחילו לפעול בישראל, עם תחילת פריחתו של התחום הסולארי בשנת 2008. החברה הגיעה לפני מספר שנים לנתח שוק של 50 אחוז בישראל, בעיקר בשל טכנולוגיה ייחודית ואמינות של מוצרי החברה.
את הכנס פתח סמואל ז'אנג- מנהל מכירות בעולם של סאנטק, שסקר את השינויים שחלו בחברה בשנתיים האחרונות, כאשר בוצע רה-ארגון מחדש שהוביל ליציבות פיננסית, פיתוח מוצרים טכנולוגיים חדשים וכניסה לשווקים חדשים בעולם. לפי ז'אנג, בעקבות חזרת אמון המשקיעים בחברה חזרה סאנטק בחורף האחרון להיכלל מחדש ברשימת הדירוג היוקרתית Tier1 של חברת בלומברג, הכוללת את יצרני המובילים בעולם של מוצרים סולארים. סאנטק התקינה עד היום 9 ג'יגה-וואט של מערכות סולאריות ב-80 ממדינות, יחד עם 1400 שותפים ברחבי העולם.
סמואל ז'אנג ציין בדבריו כי חברת סאנטק תמשיך להיות ספק מוביל של ציוד סולארי בישראל וכי החברה רואה בישראל יעד חשוב למכירות, כאשר המטרה היא להגדיל השנה את המכירות בישראל, באופן משמעותי. ז'אנג הוסיף כי הייחוד של החברה הוא מתן אחריות ושירות לטווח ארוך למוצרי החברה בישראל, וזאת בשל גודלה של החברה וניסיון הרב שצברה בתחום במשך השנים. כדי לעזור לה בביצוע פעילות זאת, חברת אנרפוינט ישראל נבחרה לאחרונה לשמש כזרוע השירות למוצרי סאנטק בישראל.
ג'ף גואפנג, דירקטור מוצרים בסאנטק סקר את הפנאלים החדשים של סאנטק השינויים הטכנולוגיים בהן, וביניהם הפנאלים החדשים מסוג הייפרו (HyPro) שהושקו לאחרונה ונבדקו בתנאי אקלים של 85 צלזיוס וללא תופעות PID. מודולים חדשים אלו יהיו זמינים ללקוחות בישראל, החל מחודש יוני הקרוב.
את הכנס סיימה הרצאתו של דני דנן- מנכ"ל אנרפוינט ישראל והמפיץ הראשי של סאנטק בישראל. הרצאתו של דנן עסקה בכיוונים ויעדים של התעשייה הסולארית בישראל, המתמודדת עם רגולציה מקומית כבדה. זאת לצד ירידת מחיר הסיליקון בעולם שהוביל לירידת מחירי הפנאלים.
דנן ציין כי עד היום חוברו בישראל, מתקנים לייצור אנרגיה מסוג פוטו-וולטאי, בהספק כולל של 340 מגה-וואט, כאשר האתגר הראשי של התעשייה הסולארית בישראל הוא להגיע למחיר ייצור מוגדר וברור המתחרה בעלות של ייצור החשמל הקונבנציונלי, זאת לצד האתגר הטכנולוגי של למציאת פתרונות אחסון לאנרגיה מתחדשת.
בתמונה הראשית מימין: דני דנן- מנכ"ל אנרפוינט ישראל, סמואל ז'אנג- מנהל מכירות בעולם סאנטק, ג'ף גואפנג- דירקטור מוצרים בסאנטק, דיוויד ז'אנג- מנהל מכירות מזרח התיכון ואפריקה בסאנטק. כנס הלקוחות של חברת סאנטק ואנרפוינט ישראל
[wysija_form id="4"]
נושא חשוב מאוד, יישר כוח!