תשתיות אנרגיה
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • צור קשר
מנכ"ל חברת הדלק טן "יוצאים לפיילוט של מאות מכוניות מונעות במתנול"
מערכת תשתיות 30 באוקטובר 2012 11:46 אין תגובות

חברת הדלק טן, מצליחה לחמוק קצת מאור הזרקורים השלילי המכוון לרוב אל שלושת חברות הדלק הגדולות – דלק, פז וסונול. חברת טן מוכרת דלק בעשר אגורות פחות ממחירי שלוש החברות הגדולות ולדברי המנכ"ל בן נר, אין בתחנות החברה "מסלול שירות מלא"

Print Friendly, PDF & Email
מנכ"ל חברת הדלק טן "יוצאים לפיילוט של מאות מכוניות מונעות במתנול"

מנכ"ל חברת הדלק טן "יוצאים לפיילוט של מאות מכוניות מונעות במתנול"

דני בן נר, מנכ"ל חברת טן צילום: אביחי ברוך

חברת הדלק טן, מצליחה לחמוק קצת מאור הזרקורים השלילי המכוון לרוב אל שלושת חברות הדלק הגדולות – דלק, פז וסונול. חברת טן מוכרת דלק בעשר אגורות פחות ממחירי שלוש החברות הגדולות ולדברי המנכ"ל בן נר, אין בתחנות החברה "מסלול שירות מלא". 

את בן נר פגשנו בועידת אנרגיה ועסקים של חברת אקו אנרג'י ותכלית כנסים, וביקשנו לדעת מה צופן העתיד בתחום הדלקים לתחבורה. בן נר מספר שלחברת טן יש היום כבר תחנת תדלוק פעילה המוכרת מתנול 15% הידועה בשמו המסחרי M15. בן נר סיפר על הניסוי שחברת טן ערכה לקראת השקת המוצר: "אנחנו מחכים לסיום השלב הראשון של הפיילוט וכרגע נראה שהרכב נוסע ללא פערים לעומת רכב בנזין רגיל – מבחינת תחזוקה וקילומטראז' ואנחנו מקווים להתחיל בעוד כמה חודשים את השלב השני של הניסוי, תדלוק כמה מאות רכבים כשהמטרה היא להפוך את ה-M15 לתקן הדלק של ישראל".

M15 הוא אחד התוצרים של הגז הטבעי ולדברי בן נר מספק מוטיבציה להיכנס לתחום הגז הטבעי "ולהיות עצמאיים במקורות האנרגיה שלנו. אפשר להשתמש בו גם בצורת גז וגם בצורת נוזל, באותן טכנולוגיות הקיימות היום. למתנול באופן כללי חצי מהערך הקלורי של בנזין ומכאן שהוא יעיל רק ב-50% ונקרא בלעז "אלכוהול עצים". לדברי בן נר, מוצר ה-M15 – תערובת דלק במינון של 15% עם דלק באוקטן גבוה. זאת בשילוב יעילות הבעירה של מנועים מודרניים אין באמת הבדלים בין הערך הקלורי של דלק ו-M15. "בתערובות שבהן שווי המתנול גבוה יותר, כנראה שהיעילות תפחת, אבל בתערובת שלנו אין הבדל בין דלק רגיל למתנול M15 שלנו."

בן נר אינו מתחייב מה יהיה מחיר הבנזין אך מציין שמחירי המתנול היום הם פחות מ-50% ממחיר חבית דלק. בתחרות מול הגז הטבעי, "מול הגפ"ם הפער הוא מחיר המס. לו היה מס על הגפ"ם בדומה למס על המתנול, המחיר היה דומה". הסיבה לחוסר מיסוי על הגפ"ם הוא הרצון של המדינה לקדם את נושא הגפ"ם – שהיא אנרגיה פחות מזהמת. זו הייתה הדרך לקדם אנרגיה שהיא פחות מזהמת ומוצר דלק חליפי".

אך הגפ"ם לדברי בן נר הוא שוק נישה טן מכוונת הרבה יותר לכיוון הגז הטבעי. לדבריו, הגז הטבעי הוא הפוטנציאל הגדול בתור תחליף לדלק, בעיקר לתחבורה כבדה. "אנחנו בוחנים בימים אלה בצורה מאוד רצינית כניסה לתחום הגז הטבעי ואני מאמין שהוא יהיה מוצר חשוב בסל הדלקים של ישראל".

Print Friendly, PDF & Email
ten בנזין גז טבעי גפ"ם דלק דני בן נר טן מתנול

מערכת תשתיות |להציג את כל הפוסטים של מערכת תשתיות

מערכת תשתיות הוקמה בשנת 2008 ופועלת לקידום התעשייה הישראלית ומכילה חוקרים וכותבים מהשורה הראשונה בענפי הקיימות, הנדל"ן, האנרגיה והסביבה.

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

הכשרת מתקינים סולאריים

קורס חדש לתחזוקת מערכות סולאריות. בנו מחלקות חדשות! יש עתיד ארוך טווח.

הקשיבו לבוגרי מכללת תשתיות

קורס יזמים ומפקחים סולאריים

איתור עסק/שרות
חפשו עסק :
אזור החיפוש
חיפוש ברדיוס 20 קילומטרים
רישום למערכת מידע של תשתיות
ארכיון תשתיות – מגזינים
  • מגזין 001 ספטמבר 2010
  • מגזין 002 אוקטובר 2010
  • מגזין 003 נובמבר-דצמבר 2010
  • מגזין 004 ינואר-פברואר 2011
  • מגזין 005 מרץ-אפריל 2011
  • מגזין 006 מאי-יוני 2011
  • מגזין 007 יולי-אוגוסט 2011
  • מגזין 008 ספטמבר-אוקטובר 2011
  • מגזין 009 נובמבר דצמבר 2011
  • מגזין 10 ינואר-פברואר 2012
  • מגזין 11 מרץ-אפריל 2012
  • מגזין 12 מאי-יוני 2012
  • מגזין 13 יולי-אוגוסט 2012
  • מגזין 14 ספטמבר אוקטובר 2012
  • מגזין 15 מהדורה מיוחדת לכנס אילת אילות
  • מגזין 16 יולי אוגוסט 2013
  • מגזין תשתיות 17 דצמבר 2013
  • מגזין 18 אפריל מאי 2014
  • מגזין 19 יולי-אוגוסט 2014
  • מגזין 20 דצמבר 2014
כל הזכויות שמורות לתשתיות מדיה ויזמות סביבתית בע"מ מייסודו של ארנון מעוז
גלילה לראש העמוד