תשתיות תעשיה ואנרגיה
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • גז טבעי
  • איכות הסביבה
  • אנרגיה סולארית
  • תשתיות
  • תעשייה
  • חשמל
  • תשתיות TV
  • משאבות חום
  • כלכלה ירוקה
  • מחזור
  • מים אפורים
  • מכונית חשמלית
  • מחקר ופיתוח
  • משרד האנרגיה
  • משרד הכלכלה
  • משרד התשתיות
  • ערים חכמות
  • קוגנרציה
  • קלינטק
  • ניטור
  • חקלאות
  • אינדקס
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • גז טבעי
  • איכות הסביבה
  • אנרגיה סולארית
  • תשתיות
  • תעשייה
  • חשמל
  • תשתיות TV
  • משאבות חום
  • כלכלה ירוקה
  • מחזור
  • מים אפורים
  • מכונית חשמלית
  • מחקר ופיתוח
  • משרד האנרגיה
  • משרד הכלכלה
  • משרד התשתיות
  • ערים חכמות
  • קוגנרציה
  • קלינטק
  • ניטור
  • חקלאות
  • אינדקס
סמנכ"ל לקוחות חברת החשמל "בתי החולים נערכים למניעת פגיעה בנפש בזמן בצורת החשמל"
איתי שטרן 4 ביולי 2012 14:02 אין תגובות

בתערוכת קלינטק 2012 הרצה אשר דהאן, סמנכ"ל לקוחות חברת החשמל בנושא בצורת החשמל. דאהן החל את הרצאתו בנתון סטטיסטי בו הוא גאה "ב-1990 היו במדינת ישראל כ-800 דקות של אי אספקה למשק בשנה בעוד שהיום הגענו ל-132 דקות בלבד. זה מצב דומה למצב באירופה וזה בסדר גמור מבחינתנו. אנחנו משרתים בגאווה 2.5 מליון לקוחות".

Print Friendly, PDF & Email
סמנכ"ל לקוחות חברת החשמל "בתי החולים נערכים למניעת פגיעה בנפש בזמן בצורת החשמל"

סמנכ"ל לקוחות חברת החשמל "בתי החולים נערכים למניעת פגיעה בנפש בזמן בצורת החשמל"

צילום: גונן גלין

בתערוכת קלינטק 2012 הרצה אשר דהן,  סמנכ"ל לקוחות חברת החשמל בנושא בצורת החשמל. דהן החל את הרצאתו בנתון סטטיסטי בו הוא גאה "ב-1990 היו במדינת ישראל כ-800 דקות של אי אספקה למשק בשנה בעוד שהיום הגענו ל-132 דקות בלבד. זה מצב דומה למצב באירופה וזה בסדר גמור מבחינתנו. אנחנו משרתים בגאווה 2.5 מליון לקוחות". עם זאת, לאור העובדה שהקיץ הקרוב מביא אתגר חדש לחברה, אומר דהן: "כידוע, בקיץ הקרוב הרזרבה מאד נמוכה. נוצר מצב נוסף של קשיים באספקת דלקים. תחנת הכוח רידינג-הפכה לגז בלבד, דבר שמקשה עלינו בשלב זה. המציאות טופחת לנו בפרצוף. המצרים פוצצו את צינור הגז ועד אשר לא יגיע גז מתמר ואחרים- אנחנו צריכים להשתמש בפחם, במעט גז, מזוט וסולר".

בהמשך הסביר דהן כי בעוד שב-2010 נרשם שיא הביקוש לחשמל הרי שצריכת החשמל בשנת 2011 הייתה מתונה מעט. " נכון שאנחנו צופים מצב שלא נוכל למלא את מלוא הדרישה אבל נשתדל למזער את זמן ההפסקות ואת אורכן. לכן אנחנו פונים לציבור בבקשה שלא להפעיל את מכונות הכביסה שלהם במהלך היום. גם את התנורים. שלא יעשו את העוגה בצהרים. אחת הבעיות הרציניות הן שהחשמל כל כך זול ולכן הציבור מבזבז". כדי להתמודד עם המצב הבעייתי הסביר דהן כי חברת החשמל קבעה כללים ותרגולים כדי להקדים תרופה למכה. "ברור שלא נפסיק את האספקה לבתי חולים ורשויות של טלוויזיה ורדיו. יחד עם זה, לא יקרה כלום אם נכביד קצת על מפעלים כמו "מקורות". חשוב לזכור שבסופו של יום, רוב העומס ישפיע על האזרח הרגיל".

בחברת החשמל מבקשים לעודד לקוחות גדולים להתייעל אנרגטית בנוסף להסדר הפעלת גנרטורים עצמאיים ובכך גם לחסוך כסף. "הוצאנו מכתבים לכל הלקוחות הגדולים בנסיון לצמצם את הבזבוז. אנו עובדים גם מול בתי החולים במטרה שאלו יסבירו לחולים לבדוק את אמצעי הגיבוי של מכשירי ההנשמה וכו' כדי שבמקרה של נפילת הרשת, אנשים לא ימותו חלילה".

Print Friendly, PDF & Email
אשר דהן בצורת החשמל התייעלות אנרגטית חברת החשמל חיסכון בחשמל

איתי שטרן |להציג את כל הפוסטים של איתי שטרן


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול


גיא סלע ז"ל מייסד סולאר אדג' צילום: יניב פילדסט
יעל נוי-מן אהרונסון ז"ל ,. צילום: מארק נומרד

רונן קם ז"ל - מו"ל אקלימטון
סרן יפתח יעבץ הי"ד -מגל"ן
עם אביו גלעד יעבץ מייסד אנלייט
אברהם חסדאי הי"ד
איש השנה - רונן עזורי - קבוצת האחים עזורי
אנשי השנה- אות החדשנות איליא חכים, רונן עזורי
מחירי אנרגיה עדכניים

מוגש ע"י Investing.com






רישום למערכת מידע של תשתיות

<>

דפדפו בארכיון הכתבות שלנו
אדם טבע ודין איכות הסביבה אנרגיה אנרגיה ירוקה אנרגיה ירוקה בישראל אנרגיה מתחדשת אנרגיה סולארית אנרגיה סולארית אנרגיית רוח ארה"ב בנייה ירוקה בנימין נתניהו גז טבעי גלעד ארדן דלק דלק קידוחים החברה להגנת הטבע המשרד להגנת הסביבה השר להגנת הסביבה התאחדות התעשיינים התייעלות אנרגטית זיהום זיהום אוויר חברת החשמל חברת חשמל חשמל יובל שטייניץ ישראל מאגר לוויתן מאגר תמר מגמה ירוקה מים משרד האוצר משרד האנרגיה משרד התשתיות נובל אנרגי נפט סילבן שלום עוזי לנדאו קלינטק רכב חשמלי רשות החשמל תחבורה ירוקה תעשייה תשתיות
לינקים לארכיון תשתיות
shaar-013-A3
shaar-10_A3
shaar-014_a3
shaar-020_70X50
shaar-015-A3
shaar-018_A3
SHAAR-gitit-01-A3
shaar-016_A3
shaar-017_A3
מחיר גט"ז עדכני

כנס תשתיות ה15 אנרגיה 2050

תגיות לכתבות ומאמרים
אדם טבע ודין (194) איכות הסביבה (647) אנרגיה (159) אנרגיה ירוקה (353) אנרגיה ירוקה בישראל (159) אנרגיה מתחדשת (1120) אנרגיה סולארית (1262) אנרגיה סולארית (213) אנרגיית רוח (363) ארה"ב (133) בנייה ירוקה (134) בנימין נתניהו (127) גז טבעי (1951) גלעד ארדן (176) דלק (408) דלק קידוחים (138) החברה להגנת הטבע (142) המשרד להגנת הסביבה (674) השר להגנת הסביבה (138) התאחדות התעשיינים (165) התייעלות אנרגטית (653) זיהום (127) זיהום אוויר (157) חברת החשמל (579) חברת חשמל (201) חשמל (466) יובל שטייניץ (145) ישראל (132) מאגר לוויתן (149) מאגר תמר (200) מגמה ירוקה (130) מים (202) משרד האוצר (184) משרד האנרגיה (468) משרד התשתיות (229) נובל אנרגי (351) נפט (445) סילבן שלום (146) עוזי לנדאו (258) קלינטק (148) רכב חשמלי (165) רשות החשמל (569) תחבורה ירוקה (194) תעשייה (413) תשתיות (151)
הצהרת נגישות
כל הזכויות שמורות לתשתיות מדיה ויזמות סביבתית בע"מ מייסודו של ארנון מעוז
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס