חברת Schott Solar הגרמנית הודיעה כי בימים אלה קיבלה הזמנה גדולה של מודולים סולאריים בהספק כולל של 12 מגה-ואט מחברת GreenTops הישראלית
שוט סולאר תספק לגרינטופס פאנלים סולארים בהספק 12 מגהוואט
מנכ"ל גרינטופס – צילום: ארנון מעוז
חברת Schott Solar הגרמנית הודיעה כי בימים אלה קיבלה הזמנה גדולה של מודולים סולאריים בהספק כולל של 12 מגה-ואט מחברת GreenTops הישראלית – מהשותפות המרכזיות שלה באגן הים התיכון. גרינטופס מערכות היא מהחברות הגדולות בענף התקנות המערכות הסולאריות על גגות.
סוואנטיה אולדרפ, מנהלת המכירות והפיתוח העסקי של Schott Solar בשווקים מתפתחים: "ההזמנה שקבלנו מחברת GreenTops מדגישה את היחסים הקרובים בינינו ומחזקת את ביטחוננו בצמיחת השוק הסולארי בישראל. החברות Schott Solar ו-GreenTops משתפות פעולה מזה ארבע שנים ומעונינות כעת לקדם את יחסיהן לשלב מתקדם יותר".
המכולות הראשונות של המודולים מדגם PERFORM POLY 240 יישלחו מגרמניה בימים הקרובים. ההזמנה כוללת גם מודולים מדגמי PERFORM MONO 265 ו-POWER POLY 280, שהם שניים מהפיתוחים האחרונים של Schott Solar אשר מספקים רמות יעילות אנרגטית גבוהות במידה ניכרת מהמקובל.
"אנו מאמינים באמונה שלמה באיכות המוצרים של Schott Solar. אנו מציעים ללקוחותינו את המוצרים האיכותיים ביותר בקיימים בשוק, כך שהמודולים של Schott Solar מהווים את הבחירה ההגיונית היחידה עבורנו", מסכם מוטי אבני, מנכ"ל GreenTops.
חבל רק שהפנלים לא מיוצרים בגרמניה אלא בצ'כיה וסין, המון סיפורים יש בשוק