חברת סולאריס סינרג'י הישראלית ייצגה את ישראל בתחרות יזמים עולמית בתחום הקלינטק שנערכה בקליפורניה. פרויקט סולארי שיזמה החברה נבחר לאחד מחמשת הרעיונות הטובים בעולם.
סולאריס סינרג'י זכתה בתחרות יזמות קלינטק עולמית
חברת סולאריס סינרג'י הישראלית ייצגה את ישראל בתחרות יזמים עולמית בתחום הקלינטק שנערכה בקליפורניה. פרויקט סולארי שיזמה החברה נבחר לאחד מחמשת הרעיונות הטובים בעולם.
סולאריס פיתחה פיתחה פאנלים סולארים צפים המפיקים אנרגיה נקייה ע"י ניצול שטחים של מאגרי מים קיימים, אגמים, ומנהרות. על ידי שימוש בטכנולוגיה הייחודית, הפתרון מאפשר נצילות גבוהה של הפאנל הסולארי, ניצול שטחים שאינם מנוצלים כיום, ומניעת אידוי ממאגרי על ידי כיסויים בפאנלים הסולאריים. פיילוט של התוכנית נמצא בהרצה בישראל ובצרפת.
תחרות היזמים נערכת מדי שנה כחלק משבוע היזמות העולמי ומאורגנת על ידי ארגון CLEANTECH OPEN בקליפורניה. זו השנה השניה שבה ישראל מיוצגת בתחרות. לדברי אלעד שביב, מארגן התחרות בארץ, זהו כבוד גדול להיות חלק מאירוע בו מוצגים מאות רעיונות יזמות חדשים. "תחום הקלינטק יכול להוות את מנוע הצמיחה הלאומי למספר העשורים הבאים. עלינו, כמדינה, לאמץ כלים וגישות חדשות לטיפוח והאצת יזמויות בתחום הקלינטק על מנת לשמור על מקומינו כמובילים עולמיים."
שביב, פעיל לקידום הקלינטק בארץ, מארגן, זו השנה השניה את תחרות היזמים בישראל, בשיתוף עם מכון אקירוב לעסקים וסביבה ובאוניברסיטת תל אביב. נותני החסות לתערוכה השנה היו משרד רו"ח ארנסט & יאנג ומשרד עו"ד פרופ' יובל לוי ושות'.
אחלה רעיון! כל הכבוד!
שמי חיים ליברמן
אני נוהג להפציץ אתרי תוכן עם הודעות זבל לפרוייקט לא ברור
אם בכל זאת אתם מרגישים פראיירים מספיק כדי להשקיע את כספכם – תתקשרו!!!
Desalinated Water and Electricity for
HALF THE PRICE
SYSCON ENGINEERING
6/9 KAM AVE. POB 1241 RAMAT-GAN ISRAEL 52112
TEL: 972-3-6779910. FAX: 972-3-6770545 [email protected]
A BUSINESS PROPOSAL
==============================================
A sea-waves powered "DESALINATION"
and / or "ELECTRICAL" power generation –
=== "S W E D" ===
No Electricity is Required !!!
=================================================
System / process cuts operational costs by 50%.
======================================================================
Annual Water production 5-50M Cubic meters
And Electrical Power Of 2,5 – 25MW
Annual Electricity production 20-200MkWh
=======================================================
Designed / Developed and Ready for serial production.
Searching for strategic Investor / Partner
Ask For More Details