מדיניות עידוד התעשייה הסולרית במדינה של ממשלת דרום-קוריאה המושתתת על חזון “Green & Growth” אומצה על ידי חברות ענק כמו היונדאי וסאמסונג שהחלו בייצור המוני של תאים ופאנלים סולאריים ובעקבות הצלחתן בתחום מוצרי צריכה חשמליים ואלקטרוניים הן מתכוונות למלא מקום מרכזי בשוק העולמי של אנרגיה סולארית.
למרות שבשנתיים הקרובות הממשלה תגביל את כמויות החשמל הסולארי עליו תשלם מחיר מיוחד לעידוד ההשקעה. הממשלה מציעה תמריצים אחרים לעידוד התעשייה. הצפי לייצור ב-2009 הוא של פאנלים בהספק כולל של 98 מגהואט וליעד של 132 מגהואט בשנת 2010.
שיטת התמריצים למכירת חשמל לרשתות משתלמת מאוד למשקיעים בהתחשב בעלויות הנמוכות של ייצור והתקנת פאנלים בדרום קוריאה. התכנית הממשלתית השאפתנית לבניית מיליון בתים ירוקים עד 2020 מקדמת תשתיות אנרגיה חכמה וצריכה אפסית של אנריגה. עד כה נרשמו כ- 400 אלף בתים לתכנית כאשר הממשלה מכסה כ-60% מהעלויות. בנוסף, בנייני משרדים חדשים יצטרכו להשקיע 5% מהעלויות הכוללות באמצעי אנרגיה מתחדשת. עידוד ממשלתי נוסף ניתן בהלוואות נוחות למתקנים פוטווולטאיים, הטבות מיסוי, והסכמים אחידים לאנרגיה מתחדשת עם 9 חברות החשמל הגדולות במדינה.
אמצעים אלו מבטיחים צמיחה מואצת בשוק הפוטווולטאיי של דרום קוריאה בשנים הקרובות עד לשנת 2030 מתכוונת המדינה להפיק 11% מהאנרגיה ממקורות מתחדשים לעומת 2.24% כיום. זה לא נשמע הרבה,אך אם לוקחים בחשבון כי קוריאה הדרומית היא מבין צרכניות האנרגיה הגדולות בעולם,לתוספת באחוזים בודדים יש משמעות אדירה.