תשתיות תעשיה ואנרגיה
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • תשתיות
  • מחקר ופיתוח
  • משרד האנרגיה
  • משרד הכלכלה
  • משרד התשתיות
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • תשתיות
  • מחקר ופיתוח
  • משרד האנרגיה
  • משרד הכלכלה
  • משרד התשתיות
מייסדת אקו וייב הישראלית מועמדת לפרס בינ"ל בתחום המנהיגות הירוקה
מערכת תשתיות 2 במאי 2013 16:48 16 תגובות

אינה ברוורמן, 27, שותפה מייסדת ודירקטורית בחברת אקו וייב פאוור הישראלית (המתמחה ביצירת חשמל מגלי ים) עלתה לשלב הסופי בתחרות בינ"ל המדרגת את הדמויות המשפיעות בתעשייה הירוקה בעולם

Print Friendly, PDF & Email
מייסדת אקו וייב הישראלית מועמדת לפרס בינ"ל בתחום המנהיגות הירוקה

מייסדת אקו וייב הישראלית מועמדת לפרס בינ"ל בתחום המנהיגות הירוקה

אינה ברוורמן, 27,  שותפה מייסדת ודירקטורית בחברת אקו וייב פאוור הישראלית (המתמחה ביצירת חשמל מגלי ים) עלתה לשלב המועמדים הסופיים לפרס ה – Business Green Leaders Awards   בקטגוריית הבכיר/ה הצעיר/ה לשנת 2013, בחברות ירוקות. ברוורמן מועמדת לפרס עם שלושה מועמדים נוספים, שנבחרו מסך של כ-25 בכירים שמועמדותם נשקלה עבור פרס זה. 

ברוורמן מועמדת בקטגוריה המכובדת של ה"בכיר/ה הצעיר/ה של השנה בתחום החברות הירוקות" ("Young Sustainability Executive of the year"), שמיועדת לבכירים מתחת לגיל 30, שפעלו ליישום שיפורים סביבתיים משמעותיים בארגונים שלהם ובכלכלה הירוקה כולה. בקטגוריה זו, נבחרו הוגי רעיונות צעירים הפועלים במטרה להעלות את המודעות לנושאים סביבתיים, ומפתחים רעיונות חדשים להתמודדות עם פגעים סביבתיים. על פי מארגני התחרות, הבכירים שנבחרו נמצאים ב"נתיב המהיר" לגילום תפקידים משמעותיים בפיתוח הכלכלה הירוקה.

ברוורמן  פיתחה את תשוקתה לתחום האנרגיה הירוקה בשנות ה- 20 המוקדמות לחייה, כאשר החלה לעבוד בחברת אנרגיה מתחדשת בתפקיד מנהלת שיווק בינלאומי.  הסקרנות שלה לתחום החשמל מגלי הים נולדה כאשר היא נוכחה לדעת שאף חברה בעולם, נכון להיום, לא הצליחה לפתח את הטכנולוגיה שלה באופן מסחרי, ושישנו “מירוץ” מתמיד בין החברות בתחום להיות הראשונות להשגת מוצר מסחרי, ישים ואפקטיבי. בעקבות זאת הצטרפה ברוורמן לחברת אקו וייב פאוור שהחזיקה בפטנטים יחודיים ליצור חשמל מגלי הים. 

"אני שמח וגאה על כך שאינה ברוורמן היא אחת המועמדות הסופיות מכיוון שאינה הינה בעלת כושר מנהיגות מעורר השראה, שעובדת ללא לאות על מנת לשפר את השירות והביצועים של הארגון כולו" אמר מנכ"ל החברה, דיוויד לב בעקבות ההגעה לשלב המתקדם בתחרות "היא מנהיגה בולטת , ללקוחות פוטנציאלים כמו גם לצוות שלנו. לפיכך זה לא מפתיע שהיא נבחרה כמועמדת סופית לקבלת הפרס". 

האירוע של ה Business Green Leaders awards יתקיים ב- The Brewery בלונדון , בערב יום רביעי, השלישי ביולי, בנוכחותם של בכירים בולטים מן התעשייה הירוקה באנגליה, שיתכנסו יחדיו על מנת לגלות מי הם הזוכים בפרסים לשנת 2013. 

Print Friendly, PDF & Email
Business Green Leaders awards אינה ברוורמן אנרגיה ירוקה אנרגיה מתחדשת אקו ווייב

מערכת תשתיות |להציג את כל הפוסטים של מערכת תשתיות

מערכת תשתיות הוקמה בשנת 2008 ופועלת לקידום התעשייה הישראלית ומכילה חוקרים וכותבים מהשורה הראשונה בענפי הקיימות, הנדל"ן, האנרגיה והסביבה.

« פוסט קודם
פוסט הבא »

16 תגובות

  1. מורן הגב 2 במאי 2013 בשעה 18:37

    הבחורה שקרנית ומניפולטיבית, עבדה אצל שמואל עובדיה בחברת SDE גנבה ממנו את כל התוכניות , העתיקה את הפטנט ומשווקת אותו כאילו היא המציאה.

    • שרון הגב 2 במאי 2013 בשעה 18:43

      שמואל עובדיה ידוע כאדם שמפרסם דברי שקר וכזב, הנה דוגמא בולטת לכך: http://www.complaintsboard.com/complaints/sde-wave-energy-sde-mr-shmuel-ovadia-c663710.html

      הוא גם הפסיד בתביעה ושילם לגברת ברוורמן 10,000 ש"ח…

      לא הייתי מתפלאת אם התגובה הראשונה היא ממנו.

  2. שרון הגב 2 במאי 2013 בשעה 18:42

    אינה בחורה מבריקה מהיכרות אישית

  3. ניר הגב 2 במאי 2013 בשעה 18:55

    היא לא השתתפה בהישרדות?

  4. דן הגב 2 במאי 2013 בשעה 19:11

    מהכרות אישית שלי עם מר שמואל עובדיה ידוע לי כי הוא המציא את השיטה לפני 20 שנה וגב' ברוורמן עבדה אצלו בתור מזכירה. הוא גם סיפר לי שהגיש נגדה תלונה במשטרה וגם תביעה בבית משפט בגין גניבת זכויות בפטנט ושימוש בידע שרכשה על אף שחתמה על הסכם סודיות.
    http://www.sde.co.il/

    • הוצאה דיבה הגב 2 במאי 2013 בשעה 19:34

      דן ומורן היקרים, מה שאתם כותבים מהווה הוצאת דיבה. שכן, מצ"ב הפסיקה בנושא: בפסיקה נאמר בפירוש שהפטנטים (ישראלי ואמריקאי) של שמואל עובדיה פקעו (האמריקאי עוד בשנת 2003). יתרה מכך, המדען הראשי סירב לממן אותו (בניגוד למה שכתוב באתר שצירפת), ואין לו תחנה עובדת בשום מקום בעולם (ציטוט של הודאתו שלו מהמשפט). השופטת פסקה כי "מהאמור עולה כי תיאור הטכנולוגיה כפי שהובאה בעדותו של מר עובדיה אינה עולה כדי סוד מסחרי דהיינו "מידע עסקי , מכל סוג, שאינו נחלת הרבים ושאינו ניתן לגילוי כדין בנקל על ידי אחרים"… מדובר במידע, אשר מצוי בידי הכלל ואין הוא מקנה כל יתרון למבקשת. בנוסף יש ליתן את הדעת לעובדה כי הקונספט בכללותו פורסם במסגרת אתרי האינטרנט (נספח 2 לבקשה) ובעיתונות הכתובה (נספח 3 לבקשה).יתרה מכך, "ניתוח עדותו של מר עובדיה, הסתירות בעדותו והעדר צירוף ראיות פוזיטיביות בדבר נטישת חברות או שותפים סמוך לסיום עבודת המשיבה 1 מוביל למסקנה כי המבקשת לא הוכיחה ולו לכאורה כי המשיבה 1 היא אשר גרמה לניתוק הקשרים העסקיים".

      בסופו של תהליך, שמואל עובדיה שילם הוצאות שכר טירחה לגברת אינה ברוורמן ולחברת אקו וייב פאוור : http://www.psika.net/106392-9516.html

      בהתאם לתוצאות הנ"ל שמפורסמות בכל רחבי האינטרנט נראה לי שהמידע שבידכם לקוי ושגוי, או שאתם מנסים לפגוע באמינותה של חברת אקו וייב פאוור המעניינת והמצליחה.

  5. רמי הגב 2 במאי 2013 בשעה 19:47

    קראתי באתר של SDE נראת חברה אמינה ביותר, מדובר באדם מעל גיל 60 היתכן שהעתיק מגב' ברוורמן את הפטנט? או שיותר הגיוני שהגב' ברוורמן בת ה 25 גנבה ממר שמואל עובדיה את הרעיון????

    • כלא הגב 2 במאי 2013 בשעה 20:31

      לגביי "אמינה" כתוב באינטרנט ששמואל עובדיה היה בכלא.. ומשפחתו מעורבת בפעילות פלילית… מה אמין בזה? מפחיד.

  6. דני הגב 2 במאי 2013 בשעה 19:49

    לא מבין איך בחורה בוגרת השרדות פיתחה את הרעיון? האם למדה הנדסה? מה הניסיון שלה בתחום ???? נראה לי מצוץ מהאצבע ….חחחחח

    • תואר הגב 2 במאי 2013 בשעה 20:22

      האם שמואל עובדיה למד הנדסה? האם יש למר עובדיה תואר במשהו? התשובה היא לא.

  7. יוסף הגב 2 במאי 2013 בשעה 20:08

    רבותי, לא מבין על מה כל הדיון, נניח שהעתיקה את האדון הנכבד אז איפה הבעיה?ככה עובד העולם וכל ילד שיש לו שניים שלושה קילומטרים ברזומה העסקי יודע שכולם מנסים להעתיק ורק החכמים מצליחים ולא אני ממש לא תומך ומכבד צעדים כאלה אבל צריך גם לשמור על פורפוציות ולפרגן כי גם לקחת רעיון של מישהו אחר ולהצליח ליישם אותו בגיל כל כך צעיר זה לא עניין פשוט ועובדה שהאדון הנכבד לא הצליח ליזום ולתפעל את הפרוייקט בעצמו ובעזרת משאבים רבים שעמדו לרשותו… ובכל אופן אפשר גם לפרגן כי אדם חף מפשע כל עוד לא נפסק אחרת!!!

  8. Dror הגב 3 במאי 2013 בשעה 2:27

    לא יודע אנשים נראה כל הסיפור הזה מוזר, הזוי ובזוי … בחורה בת 25 מול אדם בן 60 ומעלה … מעורר ספקות לגבי מי באמת המציא…. עם כל הכבוד לגב׳ הצעירה נראה שאין מנוס מלראות את האמת לאמיתה הגב׳ הצעירה כנראה מתוחכמת , מסוכנת ולא נראה שכדאי להתעסק איתה …..

  9. Cd הגב 3 במאי 2013 בשעה 9:16

    כתוב שהיא זכתה בפרס בתחום המנהיגות והשיווק… איפה כתוב שהיא המציאה בכלל? די לקנאה

  10. Dror הגב 3 במאי 2013 בשעה 12:19

    לא הבנתי זכתה בפרס על מנהיגות בתחום הגניבה מאחר ?? מנהיגות של חברה שגונבת רעיון מחברה אחרת נחשבת מנהיגה ??? האמנם ???

  11. מלי הגב 19 במאי 2013 בשעה 12:20

    שמואל עובדיה אדם הזוי ביותר, מספיק לראות את הידיעות המופרכות שהוא מוציא לעיתונות על מנת להבין כמה הבנאדם לא אמין ולא יציב.
    זה לא משנה את העובדות שאינה עבדה אצלו כמזכירה העתיקה חומרים והשתמשה בזה על מנת להקים חברה מתחרה. גם אם הצליחה להערים על בתי המשפט כי שמואל עובדיה הוא לא אדם חכם במיוחד ולא בעיה לעבוד עליו היא עדין לא ראויה לשום פרס בעבור התנהגותה.
    זה באמת הרצחת וגם ירשת
    הרי לא היה לה כל היכרות עם התחום הייחודי הזה ולאחר שעבדה אצל שמואל עובדיה כשנה היא פתאום ידעה להקים חברה?

    כמו כן במקרה יצא לי לקרוא את פרוטקול הדיון בינהם בו היא בכלל טענה שאינה ממלאת תפקיד בכיר בחברה החדשה…

    בקיצור זה שהוא בנאדם הזוי לא אומר שהיא לא גנבת ושקרנית

  12. אלעזר טגנסקי הגב 12 בנובמבר 2013 בשעה 21:47

    תוספת לתגובת מלי
    לפי המאיל קל להבין שאני מקורב לנושא,
    ובכן, שניים באו לרב כדי להעלות את טענותיהם. האחד מעלה טענותיו והרבי מאשר את צדקתו. השני מעלה את
    טענותיו והרבי מאשר שהוא בודאי צודק .אומר עוזרו של הרב, רבי איך יתכן ששניהם צודקים .אומר הרב,
    גם אתה צודק. המסקנה מלי: שניהם צודקים ושניהם לא צדיקים

השארת תגובה

ביטול


גיא סלע ז"ל מייסד סולאר אדג' צילום: יניב פילדסט
יעל נוי-מן אהרונסון ז"ל ,. צילום: מארק נומרד

רונן קם ז"ל - מו"ל אקלימטון
סרן יפתח יעבץ הי"ד -מגל"ן
עם אביו גלעד יעבץ מייסד אנלייט
אברהם חסדאי הי"ד
איש השנה - רונן עזורי - קבוצת האחים עזורי
אנשי השנה- אות החדשנות איליא חכים, רונן עזורי
מחירי אנרגיה עדכניים

מוגש ע"י Investing.com






רישום למערכת מידע של תשתיות

<>

דפדפו בארכיון הכתבות שלנו
אדם טבע ודין איכות הסביבה אנרגיה אנרגיה ירוקה אנרגיה ירוקה בישראל אנרגיה מתחדשת אנרגיה סולארית אנרגיה סולארית אנרגיית רוח ארה"ב בנייה ירוקה בנימין נתניהו גז טבעי גלעד ארדן דלק דלק קידוחים החברה להגנת הטבע המשרד להגנת הסביבה השר להגנת הסביבה התאחדות התעשיינים התייעלות אנרגטית זיהום זיהום אוויר חברת החשמל חברת חשמל חשמל יובל שטייניץ ישראל מאגר לוויתן מאגר תמר מגמה ירוקה מים משרד האוצר משרד האנרגיה משרד התשתיות נובל אנרגי נפט סילבן שלום עוזי לנדאו קלינטק רכב חשמלי רשות החשמל תחבורה ירוקה תעשייה תשתיות
לינקים לארכיון תשתיות
shaar-013-A3
shaar-10_A3
shaar-014_a3
shaar-020_70X50
shaar-015-A3
shaar-018_A3
SHAAR-gitit-01-A3
shaar-016_A3
shaar-017_A3
מחיר גט"ז עדכני

כנס תשתיות ה15 אנרגיה 2050

תגיות לכתבות ומאמרים
אדם טבע ודין (194) איכות הסביבה (647) אנרגיה (159) אנרגיה ירוקה (353) אנרגיה ירוקה בישראל (159) אנרגיה מתחדשת (1120) אנרגיה סולארית (1262) אנרגיה סולארית (213) אנרגיית רוח (363) ארה"ב (133) בנייה ירוקה (134) בנימין נתניהו (127) גז טבעי (1951) גלעד ארדן (176) דלק (408) דלק קידוחים (138) החברה להגנת הטבע (142) המשרד להגנת הסביבה (674) השר להגנת הסביבה (138) התאחדות התעשיינים (165) התייעלות אנרגטית (653) זיהום (127) זיהום אוויר (157) חברת החשמל (579) חברת חשמל (201) חשמל (466) יובל שטייניץ (145) ישראל (132) מאגר לוויתן (149) מאגר תמר (200) מגמה ירוקה (130) מים (202) משרד האוצר (184) משרד האנרגיה (468) משרד התשתיות (229) נובל אנרגי (351) נפט (445) סילבן שלום (146) עוזי לנדאו (258) קלינטק (148) רכב חשמלי (165) רשות החשמל (569) תחבורה ירוקה (194) תעשייה (413) תשתיות (151)
הצהרת נגישות
כל הזכויות שמורות לתשתיות מדיה ויזמות סביבתית בע"מ מייסודו של ארנון מעוז
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס