תשתיות אנרגיה
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • צור קשר
מועצת הנפט ממליצה על העברת 3% מזכויות נובל אנרג'י בחזקות תמר ודלית לשותפות אוורסט תשתיות
מערכת תשתיות 29 בספטמבר 2016 18:18 אין תגובות

דנה גם בבקשה לאישור שעבוד על זכויות אלה לטובת קבוצת הראל להבטחת הלוואה לאוורסט תשתיות

Print Friendly, PDF & Email
מועצת הנפט ממליצה על העברת 3% מזכויות נובל אנרג'י בחזקות תמר ודלית לשותפות אוורסט תשתיות
אסדת ההפקה מאגר תמר - צילום: אלבטרוס

המועצה דנה בבקשה להעברת זכויות חברת נובל אנרג'י מדיטרניאן לימיטד בחזקות "תמר" 12/I ודלית 13/I לשותפות אוורסט תשתיות -שותפות מוגבלת וכן בקשה לאישור שעבוד על זכויות אלה לטובת קבוצת הראל להבטחת הלוואת קבוצת הראל לאוורסט תשתיות.

המועצה המליצה על ההעברה של 3% וכן אופציה של 1% מנובל אנרג'י מדיטרניאן לימיטד לאוורסט תשתיות-שותפות מוגבלת בחזקות "תמר" 12/I ו"דלית" 13/I בכפוף לקיומם של התנאים הבאים: הודעה של המבקשים על השלמת עסקה באופן סופי ובלתי מותנה, עמידה בהוראות החלטת ממשלה מספר 476 ובכלל זה הוראת סעיף 20 לנספח א' להחלטה, בכל הנוגע לתשלום תמלוגים, ככל שיהיו. המועצה הבהירה כי אין באישור ההעברה להכשיר או לשחרר ממעשה או מחדל שנעשו בעבר כמו כן אין בה כדי לגרוע מסמכויותיו של כל גורם מוסמך לפי דין.

חברי המועצה הביעו עמדה עקרונית חיובית בכל הנוגע לבקשת השעבוד. יחד עם זאת הבקשה שהוגשה ראשונית, כוללת נושאים הדורשים הבהרה, אינה כוללת סכומים סופיים של ההלוואה המבוקש, וייתכן ויידרש דיון נוסף במועצה לשם אישור סופי.

כמו כן הוצגו בפני המועצה תקנות עקרונות הפעולה לחיפושי נפט בים, וכן המליצה המועצה גם על העברת זכויות ברישיון ישי, ודחתה בקשה לאישור תמלוג על ברישיון חתרורים.
 

Print Friendly, PDF & Email
חזקות תמר ודלית מועצת הנפט נובל אנרגי קבוצת הראל שותפות אוורסט תשתיות

מערכת תשתיות |להציג את כל הפוסטים של מערכת תשתיות

מערכת תשתיות הוקמה בשנת 2008 ופועלת לקידום התעשייה הישראלית ומכילה חוקרים וכותבים מהשורה הראשונה בענפי הקיימות, הנדל"ן, האנרגיה והסביבה.

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

חדש! קורס תחזוקת מערכות סולאריות

קורס חדש לתחזוקת מערכות סולאריות. בנו מחלקות חדשות! יש עתיד ארוך טווח לעשרות שנים בחוזי תחזוקה.

קורס יזמים ומפקחים סולאריים

הקשיבו לבוגרי מכללת תשתיות
רישום למערכת מידע של תשתיות
חפשו את המחר!
אדם טבע ודין (193) איכות הסביבה (646) אנרגיה (157) אנרגיה ירוקה (351) אנרגיה ירוקה בישראל (157) אנרגיה מתחדשת (1113) אנרגיה סולארית (202) אנרגיה סולארית (1262) אנרגיית רוח (362) ארה"ב (132) בנייה ירוקה (130) בנימין נתניהו (127) גז טבעי (1938) גלעד ארדן (176) דלק (407) דלק קידוחים (137) החברה להגנת הטבע (141) המשרד להגנת הסביבה (648) השר להגנת הסביבה (138) התאחדות התעשיינים (162) התייעלות אנרגטית (651) זיהום (127) זיהום אוויר (157) חברת החשמל (572) חברת חשמל (197) חשמל (466) יובל שטייניץ (145) ישראל (130) מאגר לוויתן (145) מאגר תמר (194) מגמה ירוקה (130) מים (202) משרד האוצר (183) משרד האנרגיה (452) משרד התשתיות (229) נובל אנרגי (351) נפט (445) סילבן שלום (146) עוזי לנדאו (258) קלינטק (147) רכב חשמלי (163) רשות החשמל (551) תחבורה ירוקה (194) תעשייה (412) תשתיות (150)
כל הזכויות שמורות לתשתיות מדיה ויזמות סביבתית בע"מ מייסודו של ארנון מעוז
גלילה לראש העמוד