מנהל מכון התקנים עוזב את תפקידו לטובת תפקיד מנכ"ל דואר ישראל, במסגרת הקדנציה שלו קיבל המכון מידי רשות הגז את האחריות כעוד רגולטור של חיבור התעשייה הישראלית לגז טבעי, דבר שגרר בעיות רבות ועיכובים בחיבור התעשייה
דני גולדשטיין עוזב את מכון התקנים
מנהל מכון התקנים עוזב את תפקידו לטובת תפקיד מנכ"ל דואר ישראל, במסגרת הקדנציה שלו קיבל המכון מידי רשות הגז את האחריות כעוד רגולטור של חיבור התעשייה הישראלית לגז טבעי, דבר שגרר בעיות רבות ועיכובים בחיבור התעשייה
בתמונה הראשית: דני גולדשטיין. צילום: גונן גלין
דירקטוריון חברת דואר ישראל החליט (יום ה', 19.3.15) לאמץ את המלצת ועדת האיתור, ולאשר את מינויו של דני גולדשטיין למנכ"ל החברה. גולדשטיין נבחר על ידי ועדת האיתור, שבראשה עמד יו"ר הדירקטוריון חזי צאיג, מבין עשרות מועמדים.
גולדשטיין, בן 62, הוא בעל ניסיון רב בתפקידי ניהול בכירים, ובהיקפי פעילות של מאות מיליוני שקלים. גולדשטיין מכהן כמנכ"ל מכון התקנים, וקודם לכך כיהן כמנכ"ל תדיראן carrier מוצרי צריכה, מנכ"ל חברת אשד מהנדסים, ובתפקידי ניהול בכירים נוספים כסמנכ"ל שירותי בריאות כללית וסמנכ"ל התעשייה הצבאית. גולדשטיין הוא בעל תואר ראשון בהנדסת תעשייה וניהול מאוניברסיטת בן גוריון בנגב, ובוגר תכנית ניהול מצוינות של UTC.
ממכון התקנים נמסר כי גולדשטיין יסיים את תפקידו במכון עוד כחודשיים, וטרם נקבע מי יחליף אותו. לשאלה האם יהיה לכך השפעה על הגזת המפעלים הגיב המכון "אין לכך משמעות להגזת המפעלים. הצוותים המקצועיים שלנו ממשיכים לעבוד כרגיל ללא כל קשר לשינוי הפרסונלי בראש הארגון".
יו"ר דירקטוריון דואר ישראל, חזי צאיג ציין כי "חברת דואר ישראל זקוקה בעת הזאת למנכ"ל בעל ניסיון ונחישות, שיוביל את יישום תכנית ההבראה והתכנית האסטרטגית, על מנת להביא לשיפור משמעותי בשירות הניתן לאזרח, ייצוב מצבה הכספי של החברה והתאמתה לסביבה העסקית המשתנה. דני גולדשטיין הוא המועמד המתאים ביותר לתפקיד, ואנו מאמינים שיצליח להביא את השינוי המיוחל ואת הבשורה לאזרח".