תשתיות אנרגיה
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • עמוד הבית
  • צור קשר
אנחת רווחה: מחירי הדלק נותרים ללא שינוי
מערכת תשתיות 30 בדצמבר 2012 14:41 אין תגובות

על אף ירידת ערכו של הדולר, עלות ליטר בנזין תישאר על 7.52 ש"ח. במקביל, מקדם משרד האנרגיה את הדלקן אוניברסאלי שיאפשר מעבר מיידי בין חברות תדלוק והתקשרות עם מספר חברות במקביל

Print Friendly, PDF & Email
אנחת רווחה: מחירי הדלק נותרים ללא שינוי

אנחת רווחה: מחירי הדלק נותרים ללא שינוי

לאחר שינויים שכללו עליות וירידות, תחום מחירי הדלק רושם יציבות דו חודשית. משרד האנרגיה מפרסם היום את מחירי הדלק וקובע כי מחיר ליטר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי (כולל מע"מ) יעמוד על 7.52 ש"ח לליטר, ללא שינוי מהחודש הקודם. עמלת תדלוק במשאבה המיועדת לתדלוק על ידי עובד תחנת התדלוק תעמוד על 18 אגורות לליטר (כולל מע"מ), ללא שינוי מהחודש הקודם.

 מחיר בנזין 95 אוקטן נטול עופרת לצרכן בתחנה בשירות עצמי באילת (לא כולל מע"מ) יעמוד על 6.43 ש"ח לליטר, ללא שינוי מהחודש הקודם. עמלת תדלוק במשאבה המיועדת לתדלוק על ידי עובד תחנת התדלוק (לא כולל מע"מ) תעמוד על 15 אגורות לליטר, ללא שינוי מהחודש הקודם.

במקביל להודעה על מחירי הדלק, יוצא משרד האנרגיה בהודעה על כך שהוא מבקש לקדם את הדלקן האוניברסאלי. בהודעה נכתב כי המשרד מבקש לקדם הליך בחירה למפרט הדלקן החדש וזאת במקביל לעבודה שנעשית בימים אלו על ידי מכון התקנים. משמעותו של הדלקן האוניברסאלי היא יצירת תשתית דלקן אחידה שתאפשר ללקוח מעבר מיידי בין חברות תדלוק והתקשרות עם מספר חברות במקביל על בסיס בחירתו החופשית.

בתום השנה הראשונה לאחר סיום ההליך והודעה על הזוכה אשר יספק את המפרט הטכני להתקן תדלוק אוטומטי כללי (אוניברסאלי), תחויב כל תחנת דלק אשר קיימת בה מערכת אוטומטית להקים לפחות עמדה אחת עם דלקן אוניברסאלי. לאחר שלוש שנים, יחויבו כל העמדות בתחנות הדלק בתקינה החדשה.

Print Friendly, PDF & Email
בנזין דלק דלקן אוניברסאלי מחירי הדלק מכון התקנים משרד האנרגיה

מערכת תשתיות |להציג את כל הפוסטים של מערכת תשתיות

מערכת תשתיות הוקמה בשנת 2008 ופועלת לקידום התעשייה הישראלית ומכילה חוקרים וכותבים מהשורה הראשונה בענפי הקיימות, הנדל"ן, האנרגיה והסביבה.

« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול

הכשרת מתקינים סולאריים

קורס חדש לתחזוקת מערכות סולאריות. בנו מחלקות חדשות! יש עתיד ארוך טווח.

הקשיבו לבוגרי מכללת תשתיות

קורס יזמים ומפקחים סולאריים

איתור עסק/שרות
חפשו עסק :
אזור החיפוש
חיפוש ברדיוס 20 קילומטרים
רישום למערכת מידע של תשתיות
ארכיון תשתיות – מגזינים
  • מגזין 001 ספטמבר 2010
  • מגזין 002 אוקטובר 2010
  • מגזין 003 נובמבר-דצמבר 2010
  • מגזין 004 ינואר-פברואר 2011
  • מגזין 005 מרץ-אפריל 2011
  • מגזין 006 מאי-יוני 2011
  • מגזין 007 יולי-אוגוסט 2011
  • מגזין 008 ספטמבר-אוקטובר 2011
  • מגזין 009 נובמבר דצמבר 2011
  • מגזין 10 ינואר-פברואר 2012
  • מגזין 11 מרץ-אפריל 2012
  • מגזין 12 מאי-יוני 2012
  • מגזין 13 יולי-אוגוסט 2012
  • מגזין 14 ספטמבר אוקטובר 2012
  • מגזין 15 מהדורה מיוחדת לכנס אילת אילות
  • מגזין 16 יולי אוגוסט 2013
  • מגזין תשתיות 17 דצמבר 2013
  • מגזין 18 אפריל מאי 2014
  • מגזין 19 יולי-אוגוסט 2014
  • מגזין 20 דצמבר 2014
כל הזכויות שמורות לתשתיות מדיה ויזמות סביבתית בע"מ מייסודו של ארנון מעוז
גלילה לראש העמוד