"עמיעד מערכות מים" זכתה בשלב ג' בפרויקט לסינון מים במפעל פלדה של קונצרן ענק. הזכייה באה בעקבות ביצוע מוצלח בשלב א' ושלב ב' של הפרויקט שעמד על כ-3 מיליון דולר והותקן בין השנים 2007 ל- 2011.
עמיעד מערכות מים זכתה בפרויקט לסינון מים במפעל פלדה של קונצרן ענק בקוריאה
"עמיעד מערכות מים" זכתה בשלב ג' בפרויקט לסינון מים במפעל פלדה של קונצרן ענק. הזכייה באה בעקבות ביצוע מוצלח בשלב א' ושלב ב' של הפרויקט שעמד על כ-3 מיליון דולר והותקן בין השנים 2007 ל- 2011. מטרת הפרויקט היא סינון מקדים של מים להגנה על ממברנות של אוסמוזה הפוכה ובמסגרתו תותקן מערכת סינון בטכנולוגיית חוטים. התקנת המערכות צפויה לעבוד במהלך 2012 והיא תאפשר עלויות תפעול נמוכות של המתקן בתנאים קשים.
הטכנולוגיה שתוטמע בפרויקט האמור היא טכנולוגיית סינון ייחודית מסוגה המתבצעת בעזרת סינון חוטים (micro-fiber) המאפשרת לעמיעד להציע סינון עדין ביותר ולעמוד בסטנדרטים של יצרני ממברנות, תקן מי שתייה, כגון תקן DWI האנגלי וכן בתקנים לטיפול שלישוני במי ביוב. טכנולוגיות חברת עמיעד מערכות מים מאפשרות מתן פיתרון סינון נקי לסביבה לכל מקורות המים, תוך חיסכון באנרגיה, חסכון במקום, שימוש מועט במי שטיפה וחסכון רב בתחזוקה. הסינון מתבצע ללא כימיקלים ופולימרים.
אריק דיין, מנכ"ל "עמיעד מערכות מים": " קוריאה נמצאת בין המקומות הראשונים באסיה בהשקעות בתחום התעשייתי כמו גם בתחומי הנפט, הגז והמספנות ועמיעד פועלת בה כבר משנת 1993. מעבר לאיכות ולייחודיות של הטכנולוגיות שאנו מציעים מה שנותן לנו כחברה ישראלית בינלאומית יתרון אדיר, היא העובדה שבשונה מהחברות המקומיות, עמיעד מספקת ייעוץ מקיף משלב קביעת הצרכים והתכנון של הפרויקט ועד לשירות לאחר ההתקנה".