תשתיות תעשיה ואנרגיה
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • תשתיות
  • מחקר ופיתוח
  • משרד האנרגיה
  • משרד הכלכלה
  • משרד התשתיות
  • עמוד הבית
  • צור קשר
  • תשתיות
  • מחקר ופיתוח
  • משרד האנרגיה
  • משרד הכלכלה
  • משרד התשתיות
63% מהציבור תומכים במסקנות ועדת ששינסקי
אירית אוליצקי 12 בינואר 2011 12:53 אין תגובות

עכשיו זה רישמי: סקר שפרסם היום משרד האוצר מראה כי רוב הציבור תומך במסקנות ועדת ששינסקי. על פי תוצאות הסקר, שבוצע על ידי חברת כלים שלובים, 63% מהנשאלים תומכים בהעלאת שיעור המס על משאבי הגז והנפט במתכונת המוצעת בדוח הוועדה. עם זאת, הסקר גם מראה כי 14.3% מהציבור סבורים כי המלצות הוועדה מוטות לטובת תאגידי הגז ו-20% מתנגדים להמלצות בטענה כי הן מהוות פגיעה בכלכלה הישראלית.

Print Friendly, PDF & Email
63% מהציבור תומכים במסקנות ועדת ששינסקי

63% מהציבור תומכים במסקנות ועדת ששינסקי

עכשיו זה רישמי: סקר שפרסם היום משרד האוצר מראה כי רוב הציבור תומך במסקנות ועדת ששינסקי. על פי תוצאות הסקר, שבוצע על ידי חברת כלים שלובים, 63% מהנשאלים תומכים בהעלאת שיעור המס על משאבי הגז והנפט במתכונת המוצעת בדוח הוועדה. עם זאת, הסקר גם מראה כי 14.3% מהציבור סבורים כי המלצות הוועדה מוטות לטובת תאגידי הגז ו-20% מתנגדים להמלצות בטענה כי הן מהוות פגיעה בכלכלה הישראלית.

כמו כן, על פי הסקרנראה כי בעקבות החשיפה הגדולה שקיבל נושא תמלוגי הגז בתקשורת בתקופה האחרונה, בעיקר לאחר פרסום המסקנות הסופיות של וועדת ששינסקי, נראה כי 61% מהציבור מודעים לקיום הועדה ומכירים היטב את הדוח, זאת לעומת 37% בלבד שהיו מודעים לפרסום הטיוטה של הדוח בחודש דצמבר.

במשרד האוצר מציינים כי התמיכה הציבורית החד משמעית בעניין ציבורי כה מהותי חשובה וקריטית שכן מדובר בהחלטות היסטוריות לגבי אוצרות הטבע של מדינת ישראל השייכים לאזרחי המדינה.

Print Friendly, PDF & Email
גז טבעי העלאת תמלוגי הגז מסקנות ועדת ששינסקי משרד האוצר

אירית אוליצקי |להציג את כל הפוסטים של אירית אוליצקי


« פוסט קודם
פוסט הבא »

השארת תגובה

ביטול


גיא סלע ז"ל מייסד סולאר אדג' צילום: יניב פילדסט
יעל נוי-מן אהרונסון ז"ל ,. צילום: מארק נומרד

רונן קם ז"ל - מו"ל אקלימטון
סרן יפתח יעבץ הי"ד -מגל"ן
עם אביו גלעד יעבץ מייסד אנלייט
אברהם חסדאי הי"ד
איש השנה - רונן עזורי - קבוצת האחים עזורי
אנשי השנה- אות החדשנות איליא חכים, רונן עזורי
מחירי אנרגיה עדכניים

מוגש ע"י Investing.com






רישום למערכת מידע של תשתיות

<>

דפדפו בארכיון הכתבות שלנו
אדם טבע ודין איכות הסביבה אנרגיה אנרגיה ירוקה אנרגיה ירוקה בישראל אנרגיה מתחדשת אנרגיה סולארית אנרגיה סולארית אנרגיית רוח ארה"ב בנייה ירוקה בנימין נתניהו גז טבעי גלעד ארדן דלק דלק קידוחים החברה להגנת הטבע המשרד להגנת הסביבה השר להגנת הסביבה התאחדות התעשיינים התייעלות אנרגטית זיהום זיהום אוויר חברת החשמל חברת חשמל חשמל יובל שטייניץ ישראל מאגר לוויתן מאגר תמר מגמה ירוקה מים משרד האוצר משרד האנרגיה משרד התשתיות נובל אנרגי נפט סילבן שלום עוזי לנדאו קלינטק רכב חשמלי רשות החשמל תחבורה ירוקה תעשייה תשתיות
לינקים לארכיון תשתיות
shaar-013-A3
shaar-10_A3
shaar-014_a3
shaar-020_70X50
shaar-015-A3
shaar-018_A3
SHAAR-gitit-01-A3
shaar-016_A3
shaar-017_A3
מחיר גט"ז עדכני

כנס תשתיות ה15 אנרגיה 2050

תגיות לכתבות ומאמרים
אדם טבע ודין (194) איכות הסביבה (647) אנרגיה (159) אנרגיה ירוקה (353) אנרגיה ירוקה בישראל (159) אנרגיה מתחדשת (1120) אנרגיה סולארית (1262) אנרגיה סולארית (213) אנרגיית רוח (363) ארה"ב (133) בנייה ירוקה (134) בנימין נתניהו (127) גז טבעי (1951) גלעד ארדן (176) דלק (408) דלק קידוחים (138) החברה להגנת הטבע (142) המשרד להגנת הסביבה (674) השר להגנת הסביבה (138) התאחדות התעשיינים (165) התייעלות אנרגטית (653) זיהום (127) זיהום אוויר (157) חברת החשמל (579) חברת חשמל (201) חשמל (466) יובל שטייניץ (145) ישראל (132) מאגר לוויתן (149) מאגר תמר (200) מגמה ירוקה (130) מים (202) משרד האוצר (184) משרד האנרגיה (468) משרד התשתיות (229) נובל אנרגי (351) נפט (445) סילבן שלום (146) עוזי לנדאו (258) קלינטק (148) רכב חשמלי (165) רשות החשמל (569) תחבורה ירוקה (194) תעשייה (413) תשתיות (151)
הצהרת נגישות
כל הזכויות שמורות לתשתיות מדיה ויזמות סביבתית בע"מ מייסודו של ארנון מעוז
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס